Upp klockan åtta för frukost runt hörnet. Trötta efter ryggbiffen igår ville några sträcka ut en stund på sängöverkastet. Vid 10 gick vi en sväng till stan där vi avåt pizzor i gigantformat.

Mätta, belåtna och sugna på upplevelser för själ och öga gav vi oss av mot Kastelholms Slott. Där var mycken kultur, och mycken historia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fler bilder finns här

Dom av oss som är mer för gröna naturupplevelser hittade både skuggande träd och mjuka gräsmattor alldeles utanför slottsentrén.


När vi nu sett så många stenar staplade på varann gjorde vi en sväng till vägs ände ute på Geta, och kom hem nöjda 16:30.

 

 

 


Ett par kalla i solen senare, och vi var duschade och redo för mat. Vi gick till vår eminenta frukostrestaurang, som även serverade riktig mat.
Mätta magar gick tillbaka för packning av medhavda och inköpta attiraljer. Jag var klar just före 21 och Mange och jag tog en promenad i kvällen, och fick lite bilder på segelskutan Pommern och alla småbåtar nere vid kajen. Tillbakagådda på rummet visades Terminator med guvernören på TV. Kudden blev alternativet och sömnen var ett faktum runt tio-snåret.


tibax            Dag 5