Det dånade till från en dragbike, och folk for som flugor till en koblaja för att se vad det var, och gav oss därmed plats att ströva vidare. Gör det du med!

Efter att ha tittat runt på alla mer eller mindre fantasifulla skapelser blev det så dags för The Prisutdelning. En finne på första raden hade gett sig den på att ta alla förstapristagare i hand, till publikens måttliga förtjusning. När alla byggen var sedda vid femtiden, var det så dags för den lilla trippen tibax till campen igen.

Väl framme, sken solen från en i det närmaste klarblå himmel. Ett flygplan flög exakt rakt från solen ovanför oss. Bakom planet såg vi kondensrök i vanlig ordning, men framför, låg skuggan som ett laserspår som piloten kunde följa. Helt otroligt. När vi gapat färdigt åt denna förunderliga syn kom Twin Club MCs fyrhjuling med släp, fylld med öl och cider. Törstiga bikers strömmade till från alla håll och kanter. 

Det köptes dricka, och vi kunde konstatera att så fort vi öppnade en öl verkar solen tillta i styrka. Christer uppmanade ”vårda fjollan i dig” och tog en cider. Campen var nu fylld till brädden, och vi gick runt som på showen tidigare och betraktade alla varianter, både hojar och bikers. Se några byggen här, eller kör på till den spännande fortsättningen