08.00 sprattlar det åter i tälten. Magen vill ha, och det bär iväg till baren i klubbhuset. Och vilken frukost! Dom hade allt! Fil och flingor, ägg, kaffe, the, mackor, tusen pålägg och AC/DC eller vad det då var. Egendomlig känsla att vakna till sån musik…. Himlen kämpade förgäves mot regnet. I ett stilla duggregn upptäcker Christer att hans startnyckel är borta. Den är i alla fall inte där han gömde den i går, var nu det var. Där går sökande bikers och sparkar i gräset runt Campen och ser ut som blyga norrlänningar. Efter att ha frågat efter upphittade knippor i baren kunde sökande bikers bara konstatera att nyckeln inte står att finna. 

Klockan börjar bli dags för Custom Show inne i societetsparken. Det beslöts att Christer får åka med Gunnar. Sagt och gjort. Under påklädningen hittar Gunnar en nyckel han inte känner igen. Kan det vara så att det är den borttappade, som hela tiden legat ”gömd” i Gunnars jacka?? Christer kunde glatt konstatera att han slipper tjuvkoppla, och att han trots allt hade gömt sin nyckel på en bra plats.

Vilsna bikers beger sig på irrfärd i Norrtälje. Ingen visste vart, och några av oss behövde bensin. Lars stannade till lite vid en refug och vi andra körde nästan inte alls när en lokalbuss visade sin uppskattning. Vi vinkade glatt tillbaka när tutans eko lagt sig och hamnade på något vis rakt i gapet på en OK-mack vid en starkt trafikerad backe med nära nog ingen möjlighet att korsa mötande trafik. Det slog om till rött längst ner i backen och vårt ena problem skulle snart vara löst. Frågor ställdes till invånarna i macken som glatt pekade och berättade. Utan en susning om vart vi skulle hakade vi på kön i backen, tänkandes att säkert ska dom åxå dit. Och visst, det uppenbarade sig en skylt som bekräftade att vi snart inte hade något mer att bekymra oss för. 

Plötsligt öppnade sig himlen och allt vatten i hela världen kom forsande ner över inte längre särskilt vilsna bikers, som snabbt svängde in på en p-plats mittemot societetsparken. Upp med hojen på stödet och in i ett tält som någon slagit upp under träden bredvid parkeringen. Det rykte mystiskt från bortre änden av tältet och blöta bikers banar nyfiket väg. Hamburgare! Varför inte? Klockan var precis 14.00 och det åter dags att intaga. Det rann vatten från skarvarna i tälttaket, och pölarna på golvet växte lika fort som kön med blöta bikers. Väl ätna upptäcker vi att regnet hade tagit slut, och vi går beslutsamt in till showens alla polerade maskiner. Följ med in..