Skyltningen som skulle finnas var mycket väl dold, så vi hakade på några bikers som inte såg lika vilsna ut som vi säkert gjorde. En liten stund senare såg vi välkomst banderollen. Vi snirklade oss in bakom en fd boda och ut på en välansad lägda som längs ner i backen hade plats för Bloody Fathers MC.
kolla färgen på himlen!!
Klockan var nära 16.00, molntäcket sprack upp och det stora blåa blottade solen som värmde nu avsuttna bikers i full färd med att flå av packningen från hojarna. Christer gömde nyckeln på en säker plats. Nu skulle tälten upp, men först "lästes instruktionerna". 

Ledigt liggande på gräset i solen, betraktande The Norrtälje Twin Club Camp svalkade den medhavda ölen skönt. Beräknande eventuellt regn placerades tälten så att fukten skulle stanna utanför. När så allt var klart var det dags för rekning av lägret. Vi gick en runda för att få en uppfattning av hur stort område vi hade att röra oss på, tog reda på var klubbhuset låg, och även toalett och tvättmöjligheter. 

Nöjda med dagen inhandlades gryta i baren som kvällsvard. Matig och god intogs den på papptallrik med plastsked i dånet från AC/DC eller vad det då var. Efter någon öl till tycktes det så småningom bli dags för kojen. Snart sov trötta bikers sött.

Hur var det nu...
Lördag