Reparation av punkan pågår hos en vänlig gummigubbe i Ullånger. Utan förvarning kommer plötsligt ett svart streck farande framför oss på E4:an. Strecket tvärnitar och bildar en kolfiberstylad maskin med stressad Christer på. En snygg u-sväng mellan tradarna och han är ikapp oss där vi står på rad, fortfarande gapande på p-platsen. En stund senare är hela NKT åter på väg, för att stanna i Ö-vik för förtäring på Max.
Strax mätta bikers
Christers hoj hade haft lite hyss för sig, och visat tecken på bensinbrist, trots att den vid tankning bara rymde 6 liter. Felet kunde dock avhjälpas genom att han lutade den så bensinen kunde rinna mellan tankhalvorna. Klockan 16.30 var vi alla mätta och rapade. Beslut togs att Bergavikens stugor söder om Sundsvall skulle skänka vila den första natten på denna resa. 

Efter att ha stannat någon gång då och då för att luta Christers hoj landade vi lyckligt i Bergavikens Camping klockan 20.30. Receptionen beklagade att puben tyvärr inte öppnade förrän imorgon, den första juni. Rutinerade bikers släckte törsten med medhavda öl, somliga mer skakade, somliga mindre. Vi delade upp oss på två stugor, en sovstuga och en snarkstuga.

 Efter att ha njutit öl och pratat om resan så långt, och teknikens landvinningar i mobiltelefonbranschen sa trötta men fortfarande sugna bikers god natt.

Första vilan väntar
Välförtjänt vila.

Genomgång av dagen

skallar spankulerar
...nästa dag...