hclagerplatslunch.jpg (48885 bytes)

Efter sill-lunch med grannar vid tältet är det sightseeing hela dagen. Många hojar är det, och fler blir det hela tiden. V8-trikes, HD i alla former lika väl som mera standardbetonade custom- och touringmaskiner formligen väller in genom grindarna.
I nätkulan kör The Globe Bikers runt och om varandra, som om dom faktiskt hade koll på vad dom gör. Otroligt. Senare sågs dom utförande sina bedrifter med en frivillig?? besökare inne i kulan, nervöst leende och väldigt stilla, förmodligen vinnande en vadslagning.
Olika byggstilar betraktades, och det konstaterades snabbt att det var lågt, och brett som gällde. Rolf hade redan klart att med en något sänkt och breddad sidovagnscross, med 225 mm bredsula bak, skulle nästa års Bikemeet bli avundens högtid. Med hydrauler eller elmotorer till tältpinnarna på sidovagnen skulle dessutom boendet vara ett minutverk. Världsklass.
Natten mot lördag blev en upplevelse av mindre lysande slag. Snarkanden, gasande Harleys, och bikers, skrattanden och burnouts gjorde sömnen fragmenterad. Lördagen gick som fredagen åt till betraktanden, idéstölder och förslag till förbättringar på byggda bikes.

hcbadsugna.jpg (38398 bytes)
Badsugna bikers  (som dock avstod..)

hclagerplatsvarmt.jpg (54740 bytes) ...vilande i värmen...

...och på promenad i miljön

 

 

 

Fler betraktelser...